Igrača Dojenček v pižami 38cm

Igrača Dojenček v pižami 38cm

16,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: 5905214972110 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Igrača Dojenček v pižami 38cm

Igrača Dojenček v pižami 38cm – Prikupna lutka bo navdušila najmlajše. Igra z njo bo izjemna izkušnja, ki uči odgovornosti in empatije. Izobraževalna razsežnost lutke se bo malčkom obrestovala v prihodnosti in jim pomagala vstopiti v pomembno vlogo skrbi za drugo osebo.

Lutka je oblečena v čudovito belo pižamo z zvezdicami. Na glavi ima kapo. V kompletu sta priložena lutka in steklenička za pitje v zeleni barvi. Lutka ima gibljive roke in noge ter glavo. Postavite jo lahko sede ali leže. Oblačila so snemljiva, kar vam omogoča, da zamenjate garderobo.

Zaradi številnih funkcij, kot so premikajoče se veke ter možnost pitja in uriniranja, se obnaša kot pravi dojenček. Izvaja zvoke, značilne za majhnega dojenčka, kot so žvrgolenje, jok, sesanje dude, sladko smrčanje in besede – i love you, mummy.

Predstavljena lutka je izdelana iz trde gume, kar dokazuje varnost njene uporabe, pa tudi dolgo življenjsko dobo igrače.

Elementi kompleta:
– lutka dojenčka
– duda
– steklenička

Dolžina dojenčka: 38 cm

Velikost škatle: 39 cm x 21 cm x 12 cm


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.