Dobrodošli v naši kategoriji, kjer smo zasnovali poseben kotiček, namenjen malim raziskovalcem in njihovemu prvim korakom v svet igre, učenja ter odkrivanja. Naša raznolika ponudba je razdeljena na dve osupljivi podkategoriji: Igrače za dojenčke in Igrače dojenčki, zasnovane tako, da spodbujajo razvojne korake ter zadovoljujejo radovednost in potrebe najmlajših.

V podkategoriji Igrače za dojenčke boste našli nežne, barvite in teksturirane igrače, prilagojene specifičnim potrebam novorojenčkov. Mehke plišaste igračke, pisane senzorične igrače ter ropotubljice so le nekateri izmed izdelkov, ki bodo spodbujali dojenčkovo raziskovanje sveta okoli njih, hkrati pa razvijali njihove čute in motorične sposobnosti.

V podkategoriji Igrače dojenčki vam ponujamo čudovit izbor realističnih in prikupnih igrač dojenčkov, ki bodo osvojile srca otrok. Dojenčki s svojimi realističnimi značilnostmi in mehkimi telesi zagotavljajo neskončne možnosti za domišljijsko igro in vzgojne izkušnje. Izbirate lahko med različnimi slogi, velikostmi in temami ter najdete popolnega dojenčka, ki bo postal cenjeni spremljevalec vašega malčka.

Vsaka igrača v naši trgovini je skrbno izbrana, ob upoštevanju otrokove starosti in razvojnih potreb. Poleg tega so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki so varni za dojenčkovo uporabo. Odkrijte čudovit svet igrač za dojenčke, kjer se učenje začne že od najzgodnejših dni.

Filter