Igrača gasilsko vozilo z lestvijo eigrace

Igrača gasilsko vozilo z lestvijo

14,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5903802458312 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Igrača gasilsko vozilo z lestvijo

Igrača gasilsko vozilo z lestvijo – vsak deček kot otrok sanja o tem, da bi postal gasilec. Predstavljamo vam super gasilski avto s svetlobnimi in zvočnimi učinki ter cevjo s curkom vode! Vozilo bo vašemu otroku zagotovo prineslo veliko zabave in mu omogočilo igranje vloge gasilca.

Z rdečim gasilskim vozilom se bo vaš otrok počutil kot pravi gasilec in se preselil v svet reševalne akcije. Avtomobil ima premično lestev, ki se premika gor in dol, njegova največja dolžina pa je 42 cm! Dodatna prednost avtomobila so svetlobni in zvočni signali, kot v pravem gasilskem vozilu. Modre svetleče diode bodo pritegnile pozornost že od daleč. Poleg vseh teh prednosti je tu še ena pomembna. To vozilo ima cev, iz katere teče voda. Če želite pogasiti požar, večkrat pritisnite na črpalko in iz cevi bo pritekla voda. Izdelano v merilu 1:16.

Igrače postavljajo varnost otrok na prvo mesto, zato je konstrukcija vozila lahka in brez ostrih elementov.

Dimenzije vozila:
26 cm x 10 cm x 13 cm.

Dimenzije paketa: 1,5 cm, 2,5 cm, 3,5 cm:
32 cm x 19 cm x 12 cm

Igračo poganjajo 3 baterije AG 13, ki so priložene v kompletu. Pakirano v kartonski škatli z odprtim zaslonom. Zaradi svoje velikosti je primerna za vse otroke, starejše od 3 let.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.