INTEX bazen ribice ali ananas eigrace
INTEX bazen ribice ali ananas

INTEX bazen ribice ali ananas

11,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 2+

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 6941057402390 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

INTEX bazen ribice ali ananas

INTEX bazen ribice ali ananas – napihljiv bazenček je popolna rešitev za spodbujanje otrok k učenju prvih plavalnih zamahov in ustvarjanje nepozabnih vodnih doživetij. Ta bazenček je opremljen s tremi zračnimi obroči, izdelanimi iz trpežnega materiala, ki zagotavljajo stabilnost in varnost med igro. Z debelino materiala 0,20 mm za stene in 0,18 mm za dno bazena je zagotovljena vzdržljivost in dolgotrajna uporaba, ne glede na to, kako živahno postane dogajanje v vodi.

Z višino vode 23 cm in velikostjo 132 x 28 cm, ta bazenček omogoča dovolj prostora za otroke, da uživajo v plavanju in različnih vodnih igrah. Z zmogljivostjo 330 litrov vode ob 90-odstotni polnitvi bodo otroci lahko udobno uživali v vodnih podvigih.

Priporočamo uporabo tega izdelka od 2. leta otrokove starosti dalje in vedno pod nadzorom odrasle osebe. Kljub temu, da spodbujamo razvoj plavalnih spretnosti, je pomembno, da se otroci vedno varno igrajo v vodi. Zato izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 2 let.

Z Intex napihljivim bazenčkom bo vsak dan v vodi praznik, poln smeha, zabave in neprecenljivih trenutkov, ki jih bodo otroci in celotna družina z veseljem delili!

Željeni motiv vpišite v opombe.

Proizvajalec:
Intex Corp.
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Izdelek se lahko uporablja samo pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Vedno popolnoma napihnite vse zračne komore. Izdelek držite stran od ognja. Redno preverjajte šive, da niso izrabljeni ali pretrgani. Redno preverjajte, če so čepki povsem potisnjeni v ventilčke. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.