INTEX Napihljiva žoga 61 cm eigrace

INTEX Napihljiva žoga 61 cm

1,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 6941057450308 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

INTEX Napihljiva žoga 61 cm

INTEX Napihljiva žoga 61 cm – doživite neskončno poletno zabavo z žogo Intex 59030 Glossy Panel Ball, ki je vaš najboljši spremljevalec v sončnih dneh! Ne glede na to, ali poležavate na plaži, pljuskate v valovih ali uživate v igrah s prijatelji, ta živahna žoga vašim dogodivščinam na prostem doda dodatno mero navdušenja.

Ta žoga je zasnovana z mislijo na praktičnost, zato je ne le udobna za rokovanje, temveč tudi izjemno lahka, zato je kot nalašč za celodnevno igranje. Njena trpežna konstrukcija zagotavlja, da zdrži ure aktivne uporabe, njena površina, ki jo je enostavno očistiti, pa zagotavlja neproblematično vzdrževanje, tako da se lahko osredotočite na zabavo.
S svojimi privlačnimi barvami in živahnim dizajnom žoga Intex Glossy Panel Ball vnese kanček veselja v vsako okolje, ne glede na to, ali se igrate na svojem dvorišču ali se sprehajate po peščeni obali. Zaradi svoje vsestranskosti je nepogrešljiv pripomoček za igro v zaprtih prostorih in na prostem ter obljublja zabavo za vso družino.

Specifikacije:
Premer: 61 cm
Izdelan iz trpežnega 0,18-milimetrskega vinila
Primeren za starost od 3 let naprej.
Zato zgrabite svojo žogo Intex Glossy Panel Ball, naužijte se sonca in se potopite v svet neskončnih poletnih spominov in nepozabnih trenutkov!

Proizvajalec:
Intex Corp.
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Izdelek ne varuje pred utopitvijo. Izdelek je uporaven samo za plavalce. Izdelek se lahko uporablja samo pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Vedno popolnoma napihnite vse zračne komore.  Izdelek držite stran od ognja. Redno preverjajte šive, da niso izrabljeni ali pretrgani. Redno preverjajte, če so čepki povsem potisnjeni v ventilčke. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo. Izdelek uporabljajte samo v vodi, primerno plitvi za otroke.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.