INTEX Maska za potapljanje - set eigrace

INTEX Maska za potapljanje – set

10,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 8+

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 6941057403434 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

INTEX Maska za potapljanje – set

INTEX Maska za potapljanje – set – potopite se v svet morskih čudes z Intex 55949 Surf Rider kompletom z masko in cevjo za potapljanje! Ta izjemni set je idealen za vse, ki si želijo doživeti vznemirjenje odkrivanja podvodnega sveta in hkrati uživati v zabavi v vodi.

Izdelan iz materialov brez lateksa, ta komplet zagotavlja udobje in varnost med vašimi pustolovščinami pod vodo. Ustnik maske je opremljen s posebnim zapiralom, ki preprečuje, da bi voda vstopila vanj, tako da se lahko sprostite in osredotočite na odkrivanje podvodnega življenja, ne da bi se morali obremenjevati s skrbjo za vdor vode.

S termoplastično gumo izdelana maska ​​in priložena cev za potapljanje  omogočata udobno in prilagodljivo uporabo za vse ljubitelje vodnih športov. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen potapljač, je ta set primeren za vse starosti od 8 let naprej.

Pripravite se na nepozabno izkušnjo in se podajte v globine, kjer boste odkrivali čudovitosti podvodnega sveta s tem vrhunskim Intex Surf Rider kompletom.

Proizvajalec:
Intex Corp.
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Izdelek ne varuje pred utopitvijo. Izdelek je uporaben samo za plavalce. Izdelek se lahko uporablja samo pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Priporočeno je, da odrasle osebe (učitelji, trenerji ali izkušeni plavalci) prikažejo pravilno uporabo mlajšim otrokom.  Izdelek držite stran od ognja.   Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo. Izdelek uporabljajte samo v vodi, primerno plitvi za otroke.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.