Intex Napihljiva blazina

Intex Napihljiva blazina 59720

5,99  z vključenim DDV

Starost : 14 +
Velikost : 183 X 69 cm
Maksimalna nosilnost : 100 kg

Na voljo v več barvah in motivih. V opombo pri zakjučku naročila lahko vpišete željeno barvo oziroma motiv.

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 6941057408859 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Intex Napihljiva blazina 59720

Intex Napihljiva blazina 59720 – Ta vsestranski pripomoček je idealen za sprostitev na bazenu, jezeru ali plaži ter bo poskrbel, da bodo vaši poletni dnevi še bolj prijetni in udobni.

Lastnosti izdelka:

  • Starostna priporočila: Primerna je za uporabnike stare 14 let in več, kar zagotavlja varno in udobno uporabo tako za najstnike kot za odrasle.
  • Velikost: S svojo velikostjo 183 x 69 cm nudi dovolj prostora za udobno ležanje ali sedenje, kar vam omogoča popolno sprostitev na vodi.
  • Maksimalna nosilnost: Z največjo nosilnostjo do 100 kg je ta blazina primerna za večino uporabnikov, kar zagotavlja trpežnost in zanesljivost med uporabo.
  • Različni motivi: Na voljo je v več barvah in motivih, kot so flamingo, listi in ribe, kar vam omogoča, da izberete vzorec, ki najbolje ustreza vašemu okusu. Ob zaključku naročila lahko v opombo navedete želeno barvo oziroma motiv.
  • Enostavna uporaba: Preprosto jo napihnite s pomočjo ust ali z zračno črpalko in že ste pripravljeni na uživanje na vodi. Po uporabi jo lahko enostavno spravite in shranite.
  • Trpežen material: Izdelana je iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo brez skrbi glede puščanja ali poškodb.

Na voljo v več motivih (flamingo, listi in ribe). V opombe pri zakjučku naročila lahko vpišete željeno različico.

Intex Napihljiva blazina 59703 je nepogrešljiv dodatek za vse ljubitelje poletnih dni na vodi. Z njeno udobnostjo, trpežnostjo in privlačnim dizajnom vam bo zagotovila popolno sprostitev in uživanje v vodnih radostih.

Proizvajalec: Intex Corp.
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Izdelek se lahko uporablja samo pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Vedno popolnoma napihnite vse zračne komore. Izdelek držite stran od ognja. Redno preverjajte šive, da niso izrabljeni ali pretrgani. Redno preverjajte, če so čepki povsem potisnjeni v ventilčke. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.

Dodatne informacije

Barva

Pisana, Modra, Rumena