Kocke 2v1 Robot in avto - rdeč

Kocke 2v1 Robot in avto – rdeč

14,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Opis

Kocke 2v1 Robot in avto – rdeč

Kocke 2v1 Robot in avto – rdeč – komplet kock, sestavljen iz impresivnih 347 elementov, ki omogočajo ustvarjanje dveh različnih struktur – športnega avtomobila in robota. To je odlična ustvarjalna igrača, ki otroke spodbuja k eksperimentiranju in razvijanju gradbenih spretnosti.

Avtomobil je v beli, črni in rdeči barvi, kar mu daje dinamičen in športen videz. Komplet vključuje gumijaste pnevmatike, ki zagotavljajo boljši oprijem in so videti zelo realistično.

Druga gradbena možnost je robot. Komplet omogoča sestavljanje zanimivega in interaktivnega robota, ki lahko postane vir številnih ustvarjalnih iger.

Robot ima lahko različne lastnosti in funkcije, odvisno od otrokove domišljije, kar daje veliko možnosti za eksperimentiranje in učenje. Komplet vključuje tudi navodila za uporabo, ki otroku pomagajo pri sestavljanju avtomobila in robota. To je odlična priložnost za učenje reševanja problemov, potrpežljivosti in razvijanje tehničnih spretnosti.

Število kock: 347

Dimenzije avtomobila: 17,5 cm x 4,5 cm x 7,3 cm

Velikost pakiranja: 38 cm x 24 cm x 7 cm


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.