Kocke Transformerji - več motivov eigrace
Kocke Transformerji - več motivov kocke
Kocke Transformerji - več motivov pakiranje

Kocke Transformerji – več motivov

4,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Motiv je izbran naključno.

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5905991016694 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Kocke Transformerji – več motivov

Kocke Transformerji – več motivov – Komplet konstrukcijskih kock z motivom policijskih vozil je popoln za mlade navdušence nad sestavljanjem. Komplet ponuja širok nabor policijskih vozil, vključno z motorjem, čolnom, letalom in terenskimi vozili. Vsak model predstavlja svojo avanturo, ki bo zagotovila ure kreativne zabave.

Lastnosti:

  • Različni modeli: Komplet vsebuje različne modele policijskih vozil, kot so motor, čoln, letalo in terenska vozila. Vsak model se ponaša z edinstvenim dizajnom in konstrukcijo, kar naredi komplet izjemno privlačen in zanimiv.
  • Število elementov: Vsak model je sestavljen iz 69 do 106 elementov, odvisno od dizajna. Natančno izdelane kocke zagotavljajo enostavno sestavljanje in trdnost konstrukcije.
  • Naključni izbor: Modele pošiljamo naključno, kar dodaja element presenečenja in naredi vsak paket edinstven. To je odlična priložnost za zbiranje različnih policijskih vozil in ustvarjanje lastne kolekcije.
  • Izobraževalne koristi: Sestavljanje kock z motivom policijskih vozil razvija otrokove ročne spretnosti, potrpežljivost in prostorsko domišljijo. Ustvarjanje policijskih modelov prav tako pomaga razvijati zanimanje za pravosodne organe in tehnologijo.
  • Enostavna navodila: Vsak komplet vsebuje podrobna navodila, ki otroke korak za korakom vodijo skozi postopek sestavljanja modela. Navodila so enostavna za razumevanje, kar naredi sestavljanje modelov zabavno in brez težav.

Velikost pakiranja: 21 cm x 8 cm x 4 cm

Komplet kock Transformerji z različnimi motivi policijskih vozil je čudovit način, da otroci razvijajo svoje spretnosti in domišljijo, hkrati pa se zabavajo ob sestavljanju in igri s svojimi lastnimi konstrukcijami.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.