Kocke Cvetje v posodi 487 kock

Kocke Cvetje v posodi 487 kock

24,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Število kock: 487

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5905991011187 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Kocke Cvetje v posodi 487 kock

Kocke Cvetje v posodi 487 kock je več kot le igrača – je ustvarjalna pustolovščina in edinstven dekorativni element. Sestavljen je iz 487 elementov, vključno s pisanimi kockami, vitrino in navodili po korakih. S tem kompletom lahko ustvarite nepozabno dekoracijo.

Navodila so vodnik skozi postopek ustvarjanja, ki otrokom in odraslim omogoča, da korak za korakom sestavijo čudovit cvetlični šopek. Zahvaljujoč temu lahko vsakdo uživa v ustvarjanju lastne, prilagojene dekoracije, hkrati pa razvija svojo domišljijo in ročne spretnosti.

Vitrina celoti doda eleganco in prestiž ter ustvari idealen prostor za razstavljanje ustvarjenega dela. To ni le okras, temveč tudi element notranje opreme, ki navdušuje s svojim šarmom in edinstvenostjo.

Komplet šopka v posodi je edinstveno darilo za vse, ki cenijo ustvarjalnost in lepoto ročnih del. Je tudi odličen način preživljanja časa v družinskem vzdušju, kjer se lahko vsi skupaj zabavajo in ustvarjajo.

Dimenzije vitrine: 17 cm x 14,5 cm x 14,5 cm

Velikost paketa: 25,5 cm x 16,5 cm x 12,5 cm

Ima certifikat CE in je v skladu s standardom EN71. Namenjen je otrokom, starejšim od 6 let.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.