Komplet 50 plastičnih žogic eigrace

Komplet 50 plastičnih žogic

11,90  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905323210837 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Komplet 50 plastičnih žogic

Komplet 50 plastičnih žogic  je popolno veselje za otroke, saj ponuja neskončno možnosti za zabavo in igro v zaprtih prostorih ali na prostem. Te žogice so zasnovane za vsestransko uporabo, zato so idealen dodatek k bazenom, šotorom ali kot igralni elementi v različnih okoljih. Žogice so certificirane z oznako CE, zato zagotavljajo varnost in kakovost za otrokovo veselje.

Žogice so izdelane iz visokokakovostnih materialov in se ponašajo z vzdržljivostjo, hkrati pa ohranjajo mehkobo, ki je nežna za majhne roke. Napolnjene so z zrakom, zato so lahke in jih otroci zlahka obvladajo. Njihov premer 7 cm je odlična velikost, da jih otroci lahko udobno primejo in se z njimi igrajo.

Vsestranskost teh žogic ne pozna meja; niso primerne le za igro v bazenu, temveč so idealne tudi za notranja igrišča, saj spodbujajo domišljijske igre in telesno dejavnost. Otroci se lahko ukvarjajo z različnimi dejavnostmi; od gradnje konstrukcij do iger metanja in lovljenja, s čimer krepijo svoje motorične spretnosti in koordinacijo.

Plastične žoge so izjemne tudi zaradi svoje odpornosti. Čeprav so mehke in napolnjene z zrakom, se po stiskanju ali deformaciji med igro zlahka vrnejo v prvotno obliko. Ta lastnost zagotavlja njihovo dolgo življenjsko dobo in neprekinjeno uporabo pri več igrah.

Žogice so priročno pakirane v kompletih po 50 kosov in so pripravljene za igranje, zato otrokom omogočajo brezskrbno zabavo. Pakiranje, podobno kot na priloženi sliki, omogoča preprosto shranjevanje in organizacijo, ko je igre konec.

Te plastične žoge s certifikatom CE so odličen dodatek k otroški igri, ne glede na to, ali napolnite bazen in se zabavajte ali ustvarite interaktivno igralno površino v zaprtih prostorih. So varne, vzdržljive in vsestranske, spodbujajo ustvarjalnost, aktivno igro in otrokom nudijo več ur zabave, zato so nepogrešljiv pripomoček za vsak igralni prostor.

Žogice so idealen dodatek k artiklu: Otroški šotor s tunelom

Primerno za starost: 3+


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.