Magična mavrična vzmet eigrace

Magična mavrična vzmet

3,90  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5905884452196 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Magična mavrična vzmet

Magična mavrična vzmet – predstavljamo ikonično vzmet, ki je zdaj na novo oblikovana v živahnih rumenih, rožnatih in modrih odtenkih! Ta živahna in prilagodljiva igrača obljublja neskončno uživanje tako za najmlajše kot za odrasle. Njene energične barve ji ne dodajajo le živahnega čara, temveč poskrbijo tudi za privlačnost za oči.

Ko je zložena, meri impresivnih 15 cm in se odlično prilega vaši dlani. Njena velikost omogoča odlično manevriranje, spodbuja ustvarjalno raziskovanje in zagotavlja večurno zabavo. Vendar pa njena privlačnost ni izključno posledica njene velikosti ali barve; izjemna prožnost vzmeti odpira svet možnosti za igro.

To ni navadna igrača – gre za vsestranski pripomoček, ki lahko zabava, sprošča stres in celo pomaga pri zbranosti med delom ali učenjem. Njegova upogljivost omogoča različne oblike igranja, ki ne ponujajo le zabave, temveč tudi terapevtski izhod.

Ta ikonična vzmet je več kot le igrača, saj predstavlja bistvo zabave in otroštva. To je simbol veselja, ki presega generacije, vzbuja nostalgijo in izvablja nasmehe tako na mladih obrazih kot na tistih z nostalgijo po svojih igrivih dneh.

Ta vzmet je priročno pakirana v škatli velikosti 15,5 cm x 8 cm x 8 cm in je pripravljena za obdarovanje ali enostavno shranjevanje. Ima certifikat CE in izpolnjuje varnostne standarde EN71, kar zagotavlja, da je varna za otroke, starejše od 6 let.

Ne zamudite priložnosti, da v svojo zbirko dodate ta edinstven in vesel predmet! Naročite zdaj in opazujte, kako ta ikonična vzmet prinaša smeh, zabavo in neskončno zabavo v svet vašega otroka.

Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.