Barvna magična vzmet eigrace

Barvna magična vzmet

2,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 5905884452226 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Barvna magična vzmet

Barvna magična vzmet – predstavljamo igračo barvna magična vzmet 15 CM! Ta ikonična vzmet se ponaša z živahnimi mavričnimi barvami in obljublja brezmejno zabavo za otroke in odrasle. Zaradi svoje izjemne prožnosti in zanimive zasnove je vir neskončnega veselja in navdušenja.

Ta vzmet, ki v zloženem stanju meri impresivnih 15 cm, se dobro prilega vaši roki in ponuja popolno kombinacijo velikosti in okretnosti. Njegova velikost omogoča ustvarjalno raziskovanje in zagotavlja ure zabave za vse starosti.

Vendar pa vzmeti ne očarajo le njene mere ali barve. Njena izjemna prožnost omogoča vsestransko igro, zato je več kot le igrača – je večnamenski pripomoček. Služi kot orodje za igrivost in razvedrilo ter kot pripomoček za zmanjšanje stresa med delom ali učenjem.

Živahne mavrične barve mu ne dodajajo le edinstvenega čara, temveč ga naredijo tudi za vizualni užitek. Poleg tega, da je ta ikonična vzmetnica zgolj igrača, v sebi nosi nostalgijo otroštva in simbolizira veselje do brezskrbne igre.

Priročno pakirana v škatli velikosti 15,5 cm x 5,5 cm x 5,5 cm je pripravljena za obdarovanje ali enostavno shranjevanje. Ima certifikat CE in izpolnjuje varnostne standarde EN71, kar zagotavlja, da je varen za otroke, starejše od 6 let.

Ne zamudite tega edinstvenega in veselega izdelka! Naročite Mavrično čarobno vzmet za lajšanje stresa zdaj in opazujte, kako prinaša neskončne nasmehe, smeh in zabavo tako otrokom kot odraslim ter dodaja barvit čar igri ali seansam za lajšanje stresa.

Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.