Igrača diabolo - roza eigrace

Igrača diabolo – roza

5,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5905884452660 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Igrača diabolo – roza

Igrača diabolo – roza- potopite se v očarljivi svet žonglerskega mojstrstva z našo arkadno igro diabolo v roza barvi! Ta edinstvena spretnostna igrača, ki meri 13,5 cm x 11,5 cm, navdušence uvede v navdušujočo izkušnjo žongliranja. Diabolo v obliki peščene ure je v središču pozornosti, saj se vrti na dveh drogovih (vsak po 26 cm), povezanih z impresivno 110 cm dolgo vrvjo. Z večjo hitrostjo se pojavi nešteto možnosti za izvajanje dih jemajočih akrobacij, vključno z dinamičnimi salti in zapletenimi zankami na vrvici.

Komplet, izdelan iz trpežne plastike, je sestavljen iz dveh trdnih palic in diabola, kar zagotavlja ne le neskončne užitke, temveč tudi odpornost in zanesljivost med strogo uporabo. Diabolo ni le zabava, temveč tudi fantastično orodje za izboljšanje spretnosti in motorične koordinacije.

Ta komplet diabolo ni le vznemirljiva pustolovščina, temveč tudi vrata za razvijanje žonglerske spretnosti in uživanje v nepozabni zabavi! Zato ga dodajte v košarico in se podajte na pot k obvladovanju umetnosti žongliranja.

Ta komplet za žongliranje je priročno pakiran v škatli velikosti 45 cm x 20 cm x 12 cm in je pripravljen za darilo ali shranjevanje. Upošteva standard EN71 in ima certifikat CE, kar zagotavlja varnost za otroke, starejše od 3 let.

Čas je, da sprostite svojega notranjega žonglerja, se naučite novih trikov in uživate v popolnem navdušenju nad mojstrstvom žongliranja z arkadno igro  Diabolo v roza barvi! Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen žongler, ta komplet zagotavlja zanimivo in zahtevno izkušnjo ter spodbuja zabavo in razvoj spretnosti.

Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.