Off-Road gasilsko vozilo z zvokom in lučmi eigrace

Off-Road gasilsko vozilo z zvokom in lučmi

14,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5905884455319 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Off-Road gasilsko vozilo z zvokom in lučmi

Off-Road gasilsko vozilo z zvokom in lučmi – predstavljamo vam našo edinstveno igračo – gasilsko terensko vozilo v merilu 1:14. To čudovito vozilo ne zagotavlja le zabave, temveč navdušuje tudi s svojo interaktivnostjo in podrobnostmi.

To vozilo se premika zaradi vgrajenega pogona pull-back, kar pomeni, da ga morate le potegniti nazaj in nato spustiti, da pridobi neverjetno hitrost in se premika z velikim sunkom. To je odličen način za dinamično in razburljivo vožnjo po različnih vrstah terena.

Fascinantno pa ni samo gibanje vozila. Naše gasilsko terensko vozilo ima spredaj tudi odpiralna vrata, ki otrokom omogočajo dodatno raziskovanje in ustvarjanje lastnih zgodb. To je podrobnost, ki dodaja realističnost in spodbuja razvoj domišljije. To ni le igrača, temveč tudi okrasek, ki bo zagotovo pritegnil pozornost malih ljubiteljev vozil.

Omeniti velja, da je naše terensko vozilo opremljeno z gumijastimi kolesi s tekalno plastjo, ki zagotavljajo odličen oprijem in omogočajo igro na različnih vrstah površin. To vam omogoča zabavo tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

A to še ni vse! Eden od najbolj impresivnih elementov je svetlobni učinek. Luči LED, ki se nahajajo na sprednjem delu vozila, se prižgejo, ko pritisnete enega od treh gumbov na strehi vozila. To daje vtis, da je vozilo resnično aktivno, kar še poveča realističnost in čustva. Poleg tega se ob pritisku na gumb zaslišijo zvoki alarma, zaradi česar je zabava še bolj razburljiva.

To gasilsko terensko vozilo v merilu 1:14 ni le igrača, temveč odličen način za razvijanje otroške domišljije in motoričnih sposobnosti. Je tudi odlična priložnost za ustvarjanje fantastičnih zgodb in pustolovščin.

Naj vaš otrok ali mali raziskovalec doživi pravo pustolovščino z našim gasilskim terenskim vozilom. Kupite zdaj in jim podarite igračo, ki jim bo zagotovila veliko zabave, čustev in veselja!

Velikost paketa:
29 cm x 12,5 cm x 12,5 cm.

Dimenzije vozila:
24 cm x 13,5 cm x 10 cm

Ima certifikat CE in je v skladu s standardom EN71. Namenjen je otrokom, starejšim od 3 let.

Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.