LEGO City Kombi s hamburgerji eigrace

LEGO City Kombi s hamburgerji

19,99  z vključenim DDV

 

Primerno za starost: 5+ let

Število kock: 194

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5702017567471 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

LEGO City Kombi s hamburgerji

LEGO City Kombi s hamburgerji (60404) je prava poslastica za mlade domišljijske ustvarjalce, starih 5 let ali več. Ta igralni komplet predstavlja mobilno restavracijo s hitro prehrano, ki jo odlikuje velikanski hamburger na strehi, in jo je mogoče ločiti od kombija. Z izjemno podrobnim prostorom za pripravo hrane, začimbami in preklopno loputo za strežbo, ki razkrije znak s hamburgerjem v plamenih, je ta kombi pravi magnet za ljubitelje dobrot.

V kompletu najdete minifiguro prodajalca in minifiguro stranke s slušnim aparatom, ki dodatno oživita dogajanje. Navodila za sestavljanje so priložena v škatli, vendar pa je mogoče uporabiti tudi aplikacijo LEGO Builder. Ta omogoča raziskovanje in shranjevanje kompletov, spremljanje sestavljalskega napredka ter povečevanje in vrtljive modele že med sestavljanjem.

LEGO City kompleti za sestavljanje postavljajo otroke v središče akcije z realističnimi modeli in zabavnimi liki, ki spodbujajo odprto domišljijsko igro brez omejitev. Kombiniranje tega kompleta z drugimi iz palete LEGO City (ki so na voljo ločeno) ustvari odprt svet igralnih možnosti za nepozabno zabavo. LEGO City Kombi s hamburgerji je tako odlično darilo, ki združuje sestavljanje, kreativnost in igranje v enem.

Število kock: 194

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.