LEGO City Policijski avtomobil in avto z močnim motorjem 60415

LEGO City Policijski avtomobil in avto z močnim motorjem 60415

19,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Število kock: 213

Opis

LEGO City Policijski avtomobil in avto z močnim motorjem 60415

LEGO City Policijski avtomobil in avto z močnim motorjem 60415 – S tem igralnim kompletom policijskih avtomobilov za otroke od 6. leta dalje lahko sprožite zabavo in navdušenje pri visoki hitrosti. Komplet LEGO 60415 za dečke in deklice vsebuje kul policijski avtomobil in avto z močnim motorjem ter minifigurice policista in kriminalca za zabavno igranje vlog in pripovedovanje zgodb.

Ta policijski set za sestavljanje igrač vključuje preprost slikovni vodnik za sestavljanje in digitalna navodila korak za korakom, ki so na voljo v aplikaciji LEGO Builder. S tem intuitivnim gradbenim spremljevalcem popeljite svojega mladega graditelja na zabavno pustolovščino. Tu si lahko otroci med gradnjo vizualizirajo modele v 3D, aplikacija pa jim omogoča tudi spremljanje procesa gradnje ter raziskovanje in shranjevanje virtualnih igralnih kompletov.

Vaše mesto, brez omejitev! Kompleti LEGO City so odlično darilo za vse otroke, ki se radi igrajo igro vlog. Funkcijsko bogate strukture, realistična vozila in navdihujoči liki otrokom omogočajo, da raziskujejo svet okoli sebe prek zgodb in scenarijev, ki prikazujejo življenje na zabaven in razburljiv način.

Število kock: 213

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.