LEGO City Vesoljska ladja in odkritje asteroida 60429

LEGO City Vesoljska ladja in odkritje asteroida 60429

19,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 4+ let

Število kock: 126

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5702017567501 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

LEGO City Vesoljska ladja in odkritje asteroida 60429

LEGO City Vesoljska ladja in odkritje asteroida 60429 – Pridružite se svojemu malemu astronavtu na pustolovščinah zunaj tega sveta s tem igralnim kompletom LEGO® City vesoljska ladja in odkritje asteroida (60429) za otroka stare 4+ let, ki vsebuje igračo vesoljsko ladjo in 2 prizora na površini asteroida, ki prikazujeta laboratorij in območje izkopavanja z žerjavom. Za domišljijsko igro in pripovedovanje zgodb samo dodaj 2 minifigurici vesoljske posadke, figurico nezemljana in meteorit, bogat s kristali.

Ta preprosta vesoljska igrača je zabavno darilo za otroke, ki se radi pretvarjajo. Vključuje element LEGO Starter Brick, slikovni vodnik in 3D navodila v aplikaciji LEGO Builder – digitalnem gradbenem spremljevalcu z intuitivnimi orodji, ki otrokom omogočajo, da med gradnjo približajo in obračajo ter vizualizirajo modele iz vseh zornih kotov.

Igrače z vesoljsko tematiko LEGO City so odlično darilo za vsako priložnost, saj vsebujejo realistična vozila, podrobne strukture in navdihujoče like, ki združujejo domišljijo in resničnost za domišljijsko igro brez meja. Otroci lahko ta komplet dodajo drugim (naprodaj ločeno) iz serije LEGO City vesolje za še bolj epsko vesoljsko akcijo.

Število kock: 126

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.