LEGO City Policijski avto 60312

LEGO City Policijski avto 60312

9,99  z vključenim DDV

Starost: 5+

Št. kock: 94

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: 5702017161884 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

LEGO City Policijski avto 60312

LEGO City Policijski avto 60312 je primeren za otroke starejše od 5 let.

S tem igralnim kompletom LEGO® City Police Car (60312), ki vsebuje športno policijsko patruljno vozilo s kul platišči, širokimi blatniki in pnevmatikami za oprijemanje tal, otroke uvedite v svet zabave in navdušenja. Dodajte samo minifigurico policista, skupaj z igričarsko svetilko in policijsko kapo, za ure domišljijske akcije preganjanja prevarantov!

Gradbena igrača LEGO za otroke, stare 5 let in več – Ta komplet vključuje slikovni vodnik za sestavljanje po korakih in interaktivna digitalna navodila za sestavljanje. Intuitivni digitalni vodnik, ki je na voljo v brezplačni aplikacijiLEGO Building Instructions za pametne telefone in tablične računalnike, ima neverjetna orodja za povečavo in obračanje, ki otrokom omogočajo, da si modele med gradnjo ogledajo z vseh zornih kotov.

Dobrodošli v svetu domišljije – Igralni kompleti LEGO City Police postavljajo otroke v središče dogajanja s super igračami, ki domišljijsko igro prestavijo v višjo prestavo. Otroci lahko raziskujejo svet prek igralnih scenarijev, ki prikazujejo resnično življenje na zabaven in razburljiv način.

Število kock: 94

Igrače

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark