LEGO City Medzvezdna vesoljska ladja 60430

LEGO City Medzvezdna vesoljska ladja 60430

19,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Število kock: 240

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5702017588094 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

LEGO City Medzvezdna vesoljska ladja 60430

LEGO City Medzvezdna vesoljska ladja 60430 – Vesoljski pustolovci, stari 6 let in več, lahko uživajo v vznemirljivem medgalaktičnem dogajanju s to futuristično igračo LEGO 60430. To enosedežno vesoljsko plovilo je ustvarjeno za hitrost. Otroci lahko vstavijo baterijski paket igrače in vključijo zložljive glavne pogonske motorje za bliskovito potovanje v oddaljene dele vesolja. Komplet vključuje tudi brezpilotni robot, ki se spremeni v reaktivni nahrbtnik za priloženo minifigurico vesoljske posadke.

Odpravite se s svojim ljubiteljem vesolja na razburljivo pustolovščino! Prenesite aplikacijo LEGO Builder in vstopite v nov svet zabave pri gradnji, kjer lahko otroci povečajo in obračajo modele v 3D, shranjujejo igralne komplete in spremljajo svoj napredek.

Vesoljske igrače LEGO City so odlično darilo za vsako priložnost, saj z realističnimi vozili, podrobnimi strukturami in navdihujočimi liki združujejo domišljijo in resničnost za domišljijsko igro brez meja. Otroci lahko ta gradbeni set dodajo drugim (naprodaj ločeno) iz serije LEGO City vesolje za še več epskih pustolovščin.

Število kock: 240

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.