Letalo z zvokom in lučmi 18cm

Letalo z zvokom in lučmi 18cm

8,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5902808156710 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Letalo z zvokom in lučmi 18cm

Letalo z zvokom in lučmi 18cm  – Letala so igrače, ki jih večina otrok obožuje, saj jim omogočajo urejanje dolgih, predvsem pa zelo zanimivih in razvijajočih se iger. Ta letala bodo vašemu otroku pomagala na dostopen način razložiti, kako letala lebdijo na nebu.

Letalo Aviation je okrašeno s svetlimi belimi barvami v kombinaciji z mornarsko modrimi detajli – lučkami v kabini in v motorjih ter napisi in okrasnimi elementi na trupu vozila. Ta igrača se nahaja na velikih, črnih kolesih s pogonom na trenje in manjših, plastičnih kolesih, kar omogoča prosto vožnjo in igro z letalom na različnih gladkih površinah. Igrača je lahka, vendar trpežna in odporna na poškodbe, ki lahko nastanejo med intenzivno igro.

Otroško letalo ima tri različne gumbe, ki aktivirajo zvoke in luči. Po pritisku na vsakega od njih bo otrok slišal sporočilo v angleščini, združeno s spektakularnim svetlobnim učinkom. Igrača je izdelana v merilu 1 : 200, zato je videti zelo resnična in spodbuja k igri.

Potniško letalo poganjajo 3 baterije AG13, ki so priložene v kompletu. Igrača ima certifikat CE, izdelana je iz varnega za otroke, trdnega in trpežnega materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Dimenzije igrače: 18 cm x 18,5 cm x 12 cm.

Velikost embalaže: 22 cm x 15,5 cm x 13 cm.

 


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.