Miselna igra magična kača

Miselna igra magična kača

3,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Opis

Miselna igra magična kača

Miselna igra magična kača – Predstavljamo čarobno kačjo kocko, igračo, ki je nenavadna v več pogledih. Kocka iz številnih trikotnih kock otroku omogoča neomejene možnosti za ustvarjanje različnih struktur. Otroke uvaja v fascinanten svet konstruiranja, razvija njihovo ustvarjalno razmišljanje in ročne spretnosti.

Ta barvita kocka ne zagotavlja le veselja in odlične zabave, temveč pomaga tudi pri razvoju logičnega razmišljanja, domišljije in ustvarjalnosti. Je idealen pripomoček za podporo razvoja in koordinacije pri otrocih od 3. leta starosti dalje.

Poleg tega lahko to čarobno kocko uporabljate kot igračo za lajšanje stresa. Otrokom pomaga izražati čustva in sproščati stres, hkrati pa jih uči, kako jih obvladovati. Njene kompaktne mere (10 cm x 10 cm x 3 cm) omogočajo igranje tako doma kot na poti.

Izdelana je bila iz zelo trpežne plastike, ki zagotavlja dolgotrajno zabavo. Ta barvita kačja kocka je odlična naložba v razvoj otrokovih spretnosti in mu zagotavlja ure neskončne zabave.

Dimenzije pakiranja: 21 cm x 14 cm x 3 cm

Ima certifikat CE in je skladna s standardom EN71. Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 3 let.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Igrača je izdelana na Kitajskem.