Miselna igra Nexcube Pyramid eigrace
Miselna igra Nexcube Pyramid kocka
Miselna igra Nexcube Pyramid kocka stran

Miselna igra Nexcube Pyramid

9,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 8+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 8720077304222 Kategoriji: , Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Miselna igra Nexcube Pyramid

Miselna igra Nexcube Pyramid – odlična izbira za vse ljubitelje hitrostnega sestavljanja! Pyramid je priljubljena med uporabniki, ki želijo nadgraditi svoje spretnosti po obvladanju klasične 3×3 kocke. Z njo boste lahko izzvali svoj um in izboljšali svoje sposobnosti reševanja problemov.

Nexcube Pyramid je zasnovana za vse, ki želijo svoje spretnosti hitrostnega sestavljanja popeljati na višjo raven. Zaradi svoje kompleksnosti je idealen naslednik klasične 3×3 kocke. Ta piramida ponuja izziv, ki bo preizkusil vaše sposobnosti reševanja problemov in logičnega razmišljanja.

Piramida je kompaktne velikosti 9,5 cm, kar pomeni, da jo lahko enostavno vzamete s seboj kamorkoli. Kakovostna izdelava omogoča gladko vrtenje, kar je ključno za hitro sestavljanje in doseganje najboljših časov. Nexcube Pyramid je robustna in vzdržljiva, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo tudi pri pogosti uporabi.

Uporaba: Miselna igra Nexcube Pyramid je kot nalašč za vse starosti, saj razvija logično razmišljanje, prostorsko zaznavanje in vztrajnost. Odlična je za samostojno igro ali kot zabaven izziv med prijatelji in družino. Zaradi svoje velikosti jo lahko vzamete s seboj na potovanja, v šolo ali na delo, kar vam omogoča, da se vedno in povsod lahko preizkusite v hitrostnem sestavljanju.

Nexcube Pyramid je več kot le igrača – je miselna igra, ki vam bo prinesla ure zabave in izzivov. Ko obvladate klasično 3×3 kocko, je Pyramid naravni naslednji korak, ki bo preizkusil in izboljšal vaše sestavljalne sposobnosti. Z gladkim vrtenjem in kompaktno velikostjo je idealna za vse, ki želijo svoje spretnosti preizkusiti kadarkoli in kjerkoli.

– Blagovna znamka: NexCube
– Črtna šifra: 8720077304222
– Šifra izdelka: 480014
– Šifra proizvajalca: 930422006
– Dimenzije: 11,2 × 13 × 9,7 cm
– Teža: 0,90 kg

Uvoznik v EU: Singa d.o.o.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Igrača je izdelana na Kitajskem.