Miselni izziv Zelda Master Sword T6 eigrace

Miselni izziv Zelda Master Sword T6

29,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 14+
Težavnostna stopnja: 6

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 5407005151440 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Miselni izziv Zelda Master Sword T6

Miselni izziv Zelda Master Sword T6 – Podoživite legendarno pustolovščino iz sveta Zelde z našim izjemnim miselnim izzivom Zelda Master Sword. Ta edinstvena uganka združuje elemente domišljije, spretnosti in potrpežljivosti, kar jo naredi idealno za vse ljubitelje logičnih izzivov in oboževalce priljubljene videoigre.

Lastnosti in Komponente

Legendarni Meč: Miselni izziv temelji na ikoničnem Master Sword meču iz serije iger The Legend of Zelda. Meč je vstavljen v navoj na sredini trikotnega podstavka, kar ustvarja skrivnostno in privlačno uganko, ki jo lahko rešite le s pravilno tehniko.

Izziv Vrtenja: Izvlečete ga lahko le s premišljenim vrtenjem, kar zahteva natančnost in dobro premišljen pristop. Vsak poskus zahteva zbranost in potrpežljivost, saj je mehanizem zasnovan tako, da preveri vaše sposobnosti logičnega razmišljanja in koordinacije.

Potrpežljivost in Spretnost: Bistvo uganke je v potrpežljivosti, saj boste za rešitev potrebovali kar nekaj poskusov. Ta miselni izziv je popoln za tiste, ki radi premagujejo kompleksne izzive in uživajo v reševanju težav skozi večkratne poskuse in napake.

Izobraževalna Vrednost: Zelda Master Sword uganka spodbuja razvoj fine motorike, logičnega mišljenja in vztrajnosti. Je odličen način za izboljšanje kognitivnih sposobnosti in hkrati ponuja zabavno in interaktivno doživetje.

Estetika in Kakovost: Miselni izziv Zelda Master Sword je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in dolgotrajno uporabo. Njegov natančno oblikovan dizajn je estetsko privlačen, kar ga naredi tudi čudovit dekorativni kos za vsak prostor.

Miselni izziv Zelda Master Sword je popolno darilo za vse ljubitelje Zelde, navdušence nad ugankami in zbiratelje. S svojo kompleksno zasnovo in zahtevnostjo bo zagotovo pritegnil pozornost ter ponudil ure in ure zabave. Sprejmite izziv, preizkusite svojo potrpežljivost in spretnost ter odkrijte skrivnost, kako izvleči legendarni meč iz trikotnega podstavka.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.