Miselni izziv Ripple eigrace

Miselni izziv Ripple

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 5

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150986 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv Ripple

Miselni izziv Ripple – Vstopite v čarobni svet sestavljanke Ripple, novo osupljivo igro iz serije Hanayama Cast Huzzle, ki vas bo popolnoma prevzela. Navdih za njen dizajn je avtor črpal iz nežnega, a silovitega gibanja vode, kar se odraža v njenem čudovitem in hipnotičnem videzu. Vsak premik koščkov je tako gladak in naraven, da se zdi, kot da se ločujejo sami od sebe, vendar pa se ne zanašajte na to, saj vas čaka izjemen izziv pri ponovnem sestavljanju!

Vrelci, kot je ta, ki ga Hanayama ocenjuje s stopnjo težavnosti 5, zahtevajo ne le spretnost in logiko, ampak tudi vztrajnost ter potrpežljivost, da bi razvozlali vse njegove skrivnosti. Vsak kos te sestavljanke je kot delček uganke, ki čaka, da ga pravilno postavite na svoje mesto. Pripravite se na popotovanje skozi valove izziva, kjer se bodo srečale vaše miselne spretnosti in ustvarjalna domišljija, da bi dosegli končni cilj – popolno sestavljeno sestavljanko Ripple.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.