Miselni izziv Tube eigrace

Miselni izziv Tube

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 5

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150979 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv Tube

Miselni izziv Tube je prava zakladnica izzivov in možnosti za raziskovanje. Oblikovana je tako, da spodbuja otrokovo ustvarjalnost in domišljijo ter ga hkrati uči vztrajnosti in reševanja problemov na inovativen način.

Ključna značilnost te sestavljanke je, da ni ene same pravilne rešitve. Nasprotno, igralci so spodbujeni, da poskusijo rešiti sestavljanko na čim več različnih načinov, kolikor si jih lahko zamislijo. To pomeni, da bodo morali otroci razvijati svoje miselne sposobnosti in eksperimentirati z različnimi pristopi, da bi našli ustrezno rešitev.

Oblikovalec te edinstvene miselne igre je finski oblikovalec Vesa Timonen, ki je zasnoval sestavljanko tako, da spodbuja kreativnost in inovativno razmišljanje pri otrocih. S svojo privlačno zasnovo in neskončnimi možnostmi za reševanje izzivov je ta igrača postala priljubljena med otroki po vsem svetu.

Igrača je idealna tako za samostojno igranje kot tudi za skupinsko reševanje, kar omogoča otrokom, da se učijo sodelovanja in komunikacije med igro. Skozi proces reševanja sestavljanke bodo otroci razvijali tudi svoje motorične spretnosti, prostorsko zaznavanje in vztrajnost, kar jih bo pripravilo na soočanje z izzivi v vsakdanjem življenju.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.