Miselni izziv Rattle eigrace

Miselni izziv Rattle

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 5

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5407005150948 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv Rattle

Miselni izziv Rattle je inovativna igrača, ki bo navdušila otroke vseh starosti. Sestavljena je iz štirih kosov iste oblike, ki so med seboj ohlapno povezani. Na prvi pogled se zdi, da bi bilo razstavljanje te sestavljanke preprosto, saj se vsi kosi ohlapno prilegajo in ne dajejo nobenih očitnih napotkov o tem, kako bi jo rešili.

Vendar pa se kmalu izkaže, da je rešitev izziva precej bolj zapletena, kot se zdi na začetku. Sestavljanka ne ponuja nobenega očitnega namiga ali vzorca, ki bi ga sledili, kar pomeni, da bodo igralci morali uporabiti svojo ustvarjalnost in spretnosti reševanja problemov, da bi našli pravo pot.

Trik pri reševanju te sestavljanke je, da ne razmišljate preveč. Namesto tega je pomembno, da si olajšate misli in se prepustite toku ustvarjalnosti. Sproščujoča narava te miselne igre omogoča otrokom, da se osredotočijo na proces reševanja problema in se naučijo, kako se spoprijeti z izzivi na sproščen in mirni način.

Ameriški ustvarjalec Bram Cohen je zasnoval to izjemno sestavljanko z namenom spodbujanja ustvarjalnosti in sprostitve pri otrocih. S svojo preprosto, a izzivalno zasnovo je ta igrača idealna za otroke, ki si želijo zabavne in poučne igre, ki hkrati spodbujajo razvoj miselnih sposobnosti.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.