Miselni izziv H&H eigrace

Miselni izziv H&H

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 5

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150931 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv H&H

Miselni izziv H&H je edinstvena in izzivalna igrača, ki bo zagotovo prebudila radovednost in razvoj miselnih sposobnosti vašega otroka. Sestavljanka je oblikovana v obliki črke H in sestoji iz dveh prepletenih delov, kar že samo po sebi postavlja izziv pred igralca. Na prvi pogled se zdi, da sta oba dela popolnoma enake oblike, vendar pa se v resnici nekoliko razlikujeta. To pomeni, da bo igralec moral pazljivo opazovati in analizirati vsak kos, da bi ugotovil, kako ju razstaviti.

Ampak tu se izziv ne konča. Gibanje kosov je zelo zapleteno, kar pomeni, da bo igralec moral biti zelo pazljiv pri manipulaciji sestavljank. Majhna napaka lahko pomeni, da se sestavljanka ne bo mogla razstaviti ali pa bo še težje sestaviti nazaj. Tako igra ne le spodbuja otrokovo sposobnost reševanja problemov, ampak tudi razvija finomotorične spretnosti in vztrajnost.

Nizozemski genij Oskar je oblikoval to izjemno igračo, ki je odlična tako za igro samostojno kot tudi za skupinsko reševanje. S svojo edinstveno zasnovo in izzivalno naravo bo ta miselna igra postala priljubljena izbira za vsakega otroka, ki si želi zabavno in poučno igro.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.