Miselni izziv Duet

Miselni izziv Duet

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 5

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150887 Kategorija: Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Miselni izziv Duet

Miselni izziv Duet je sestavljanka, ki na prvi pogled deluje preprosto, a skriva kompleksnost, ki bo preizkusila vaše miselne sposobnosti. Na videz visi na mreži le en obroč, vendar pa sta v resnici z magnetno silo pritrjena kar dva obroča. Vaša naloga je, da ju ločite od mreže in ju nato znova pravilno namestite v prvotni položaj. To je prava miselna preizkušnja, ki zahteva tako spretnost kot tudi vztrajnost.

Ko osvojite prvo nalogo in uspešno razstavite ter sestavite oba obroča, se lahko lotite še dodatnega izziva. Na mreži so označena štiri presečišča s številkami, in vaša naloga je, da oba prstana namestite na ta presečišča. Zahtevnost se postopoma povečuje, saj iščete presečišča z višjimi številkami, kar zahteva še večjo natančnost in premišljenost.

Tema te miselne igre je Oskarjev ambiciozni izdelek, poln številnih problemov, ki jih je treba rešiti. To pomeni, da ne gre le za preprosto sestavljanje in premikanje obročev, temveč za razmišljanje o rešitvah in premagovanje ovir, podobno kot pri razvoju filmskih projektov, ki se spopadajo s številnimi izzivi in težavami.

“Miselni izziv Duet” je idealen za tiste, ki iščejo intelektualni izziv in se radi preizkušajo v reševanju zapletenih nalog. S svojo edinstveno zasnovo in stopnjevanjem zahtevnosti bo ta sestavljanka zagotovo navdušila tako začetnike kot tudi izkušene igralce. Pripravite se na izziv, ki vas bo navdušil in vas popeljal v svet razmišljanja ter ustvarjalnosti.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.