Miselni izziv Devil

Miselni izziv Devil

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 5

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150832 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Miselni izziv Devil

Miselni izziv Devil je sestavljanka, ki nas popelje nazaj v začetek 20. stoletja, v čas, ko so se sestavljanke začele uveljavljati kot priljubljena družabna dejavnost. Leta 1905 je prišlo do preboja s sestavljanko, imenovano “Hudičevi kremplji”. Čeprav je bila prvotna različica absurdno preprosta, je bila prenovljena različica, ki se je pojavila kasneje, prava umetnina.

Ta sestavljanka, imenovana “Devil”, ohranja duh originala, vendar v modernizirani in privlačni podobi. Kljub svojemu glatkemu videzu pa se pod površjem skriva prava preizkušnja za um. Mnogi so bili presenečeni nad tem, kako lahko nekaj tako preprostega postane tako zapleteno in izzivalno.

Bodite pripravljeni na frustracijo in vztrajnost, ko se boste lotili te sestavljanke. Mnogi, ki so se prepustili frustraciji, so pustili to sestavljanko za vedno nerešeno. Vendar pa je prav to izziv, ki ga pravi ugankarji cenijo. Ključna beseda pri reševanju te sestavljanke je “kremplji” – sledite jim in odkrijte skrivnost, ki vas bo popeljala do končne rešitve.

“Miselni izziv Devil” je namenjen tistim, ki si želijo izziva za svoje miselne sposobnosti in so pripravljeni na intenzivno razmišljanje in preizkušanje svojih meja. S svojo zanimivo zgodovino in izzivom, ki ga prinaša, je ta sestavljanka nepogrešljiva v zbirki vsakega ljubitelja ugankarskih iger.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.