Miselni izziv UFO

Miselni izziv UFO

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 4

Opis

Miselni izziv UFO

Miselni izziv UFO – Razstavite ga in sestavite nazaj.

Je sestavljanka, ki vas bo prevzela s svojo edinstveno obliko in izzivom, ki ga predstavlja. Ta sestavljanka je oblikovana kot NLP, kar pomeni, da ima videz neidentificiranega letečega predmeta. Njena osrednja značilnost so sferoidni koščki, ki se nahajajo v sredini in se lahko premikajo, ko poskušate razstaviti ali sestaviti sestavljanko.

Ta sestavljanka ni le običajna igrača; je prava miselna naloga, ki spodbuja vaše razmišljanje in razvoj prostorskega razumevanja. Iskanje rešitve za razstavljanje in sestavljanje UFO-ja zahteva ne le spretnost in vztrajnost, temveč tudi kreativnost in logično razmišljanje.

S svojo edinstveno obliko in tematsko zasnovo “Miselni izziv UFO” prinaša novo dimenzijo sestavljanju sestavljank, ki bo zagotovo navdušila igralce vseh starosti. Ne glede na to, ali ste ljubitelj sestavljank ali pa iščete izziv za vaše miselne sposobnosti, bo ta sestavljanka zagotovo izpolnila vaša pričakovanja in vas navdušila s svojo zanimivo zasnovo ter zahtevnostjo.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.