Miselni izziv Coil eigrace

Miselni izziv Coil

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 4

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150566 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv Coil

Miselni izziv Coil – Razstavite in sestavite sestavljanko, ki se na prvi pogled zdi kot škatlasta gmota z luknjo, a je dejansko sestavljena iz dveh navitih skoraj enakih delov. Ta izziv vam postavlja nalogo, da razstavite sestavljanko tako, da premikate in obračate kose, nato pa ju ponovno sestavite nazaj v prvotno obliko. Čeprav so kosi kotne oblike, se lahko premikajo in vrtijo na nepričakovane načine, kar dodaja zanimivost in dinamiko igri.

Tema te sestavljanke je “zanke”, kar se odraža v njeni obliki in gibanju koščkov. Vsak premik prinaša novo spoznanje in izziv, saj se igralci trudijo razvozlati skrivnost sestavljanke. Spretno manipuliranje s kosi zahteva ne le logično razmišljanje, temveč tudi domišljijo in vztrajnost.

Ta miselna igra je več kot le preprosta zabava – je izziv, ki spodbuja razmišljanje in razvoj prostorskega razumevanja. S svojo edinstveno obliko in tematsko zasnovo prinaša novo dimenzijo sestavljanju, ki bo zagotovo navdušila igralce vseh starosti.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.