Miselni izziv Louef eigrace

Miselni izziv Louef

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 4

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150542 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv Louef

Miselni izziv Louef – predstavljamo vam še eno izjemno sestavljanko, delo nizozemskega čudežnega otroka, Oscarja. Ta labirintna sestavljanka, oblikovana v obliki jajca, je prejela priznanje na 2. letnem tekmovanju za oblikovanje sestavljank v Antwerpnu. Njeno francosko ime, prevedeno v angleščino, je povsem primerno “The Egg” (Jajce), kar povezuje obliko sestavljanke s ključno besedo.

Cilj te sestavljanke je preprost: ločiti dva dela in ju nato ponovno sestaviti. Vendar pa se ta naloga izkaže za zahtevnejšo, kot si sprva mislite. Labirintna struktura in zapleteni vzorci poskrbijo, da je vsak premik premišljen in vsak korak pomemben. Vsak del je natančno oblikovan, da izzove vaše miselne sposobnosti in vzpodbudi kreativno reševanje problemov.

Sestavljanje te sestavljanke ni le izziv, temveč tudi izjemna izkušnja. Vsak premik prinaša novo odkritje, vsak korak pa vas približuje končnemu cilju. Vendar pa je prav ta pot do cilja tista, ki vam omogoča, da resnično uživate v procesu reševanja.

“The Egg” je tako več kot le igra – je umetniško delo, ki združuje estetiko, funkcionalnost in zabavo. S svojo edinstveno obliko in zapletenostjo je ta sestavljanka nepogrešljiva v vsaki zbirki miselnih iger in bo zagotovo navdušila tako otroke kot odrasle.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.