Miselni izziv Baroq eigrace

Miselni izziv Baroq

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 4

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150535 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv Baroq

Miselni izziv Baroq je otroška miselna igra, ki vas bo navdušila s svojo prefinjenostjo in eleganco. Ta stvaritev Akio Yamamoto je sestavljena iz dveh delov, oblikovanih po podobi prepletajočih se Bachovih melodij. To ni le igra, temveč tudi umetniško delo, ki odraža harmonijo in ritem glasbe.

Dinamičen razvoj sestavljanke sledi navdihujočemu finalu, ko se koščka elegantno sprostita drug od drugega. Vsak premik je premišljen in vsak del sestavljanke ima svoje mesto, ki ga je treba najti. Pri sestavljanju te sestavljanke lahko izbirate razkošno in sproščujoče vzdušje, kjer se vsak korak odvija v sozvočju z melodijami Bachove glasbe.

Ključna beseda pri tej igri je “glasba”, saj je navdihnjena s čudovitimi toni in ritmi velikega skladatelja. Skozi igro se igralci potopijo v svet glasbe, kjer se njihova domišljija prepleta z zvoki in oblikuje edinstveno izkušnjo.

“Razstavljanje in sestavljanje sestavljanke” ni le igra, temveč potovanje skozi umetnost in glasbo. S svojo izvirno zasnovo in estetskimi elementi prinaša edinstveno izkušnjo, ki bo navdušila tako otroke kot odrasle.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.