Miselni izziv Ring eigrace

Miselni izziv Ring

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 3

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5407005150511 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv Ring

Miselni izziv Ring predstavlja izziv, ki temelji na izvirniku imenovanem „Puzzle Ring“. Ta slog prstana, ki je bil priljubljen v Evropi v 15. stoletju, ni bil zgolj modni dodatek, temveč je imel tudi globlji pomen kot uradni zaročni in poročni prstan. Znano je celo, da ga je nosil krščanski reformator Martin Luther. Legenda pravi, da je ta prstan služil kot dokaz prešuštva uporabnika, ko se je razpadel na koščke, kar je dodalo še večji pomen njegovi zgodovini.

Ta mala sestavljanka je tako več kot le igra – je delček zgodovine, ki jo oživlja v sodobnem času. Vsak del sestavljanke nosi svojo zgodbo in vsak premik v postopku razstavljanja in sestavljanja je priložnost za raziskovanje teh zgodb. Igrača ni le izziv za misli, temveč tudi za domišljijo, saj igralce potopi v svet preteklosti, polnega skrivnosti in simbolike.

Z vsakim uspešno sestavljenim prstanom se igralec ne le zabava, temveč tudi odkriva in poglobi razumevanje zgodovine. “Razstavljanje in sestavljanje sestavljanke” je tako neprecenljiv pripomoček za poučevanje, saj združuje zabavo in izobraževanje na edinstven način.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.