Miselni izziv Hex eigrace

Miselni izziv Hex

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 3

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150450 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv Hex

Miselni izziv Hex – Zavrtite in odstranite križno oblikovan del z zunanjega diska. Miselna igra, ki združuje izziv in zadovoljstvo pri reševanju. Oblikovanje igre omogoča gibanje v vodoravni in navpični smeri, kar igralcem omogoča izkušnjo, ki se zdi tako fizična kot tudi mentalna.

Japonski oblikovalec Masumi Ohno je zasnoval to igro s posebnim poudarkom na izkušnji igralca. Vsak premik, vsak obrat prinaša novo razumevanje in izziv, kar spodbuja kreativno razmišljanje in problematično reševanje.

Gibanje v vodoravni in navpični smeri prinaša zadovoljstvo, saj igralcem omogoča raziskovanje različnih poti in pristopov k reševanju. Taktični premiki so spremljani s taktilno izkušnjo, ki dodatno poglobi vključenost in angažiranost igralcev.

“Miselni izziv Hex” ni le preprosta zabava, ampak prava intelektualna preizkušnja, ki spodbuja razvoj prostorskega razumevanja, vztrajnosti in vzdržljivosti. S svojo zapleteno zasnovo in premišljeno obliko je ta igra nepogrešljiva v vsaki zbirki miselnih iger ter ponuja izjemno izkušnjo tako za otroke kot odrasle.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.