Miselni izziv Cross eigrace

Miselni izziv Cross

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 3

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150443 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv Cross

Miselni izziv Cross je igra, ki jo odlikujejo številni koti, ki omejujejo gibanje elementov. Kljub temu pa sestavljanka še vedno premika gladko, kar zagotavlja izzivno, a prijetno izkušnjo. Za reševanje sestavljanke je ključno izkoristiti navpične, vodoravne, diagonalne in rotacijske gibe, kar dodaja kompleksnost in globino izziva.

Oblikoval jo je japonski oblikovalec Edi Nagata, ki je s svojim inovativnim pristopom poskrbel za izvirno igro, ki navdušuje igralce po vsem svetu. Nagatajeva vizija je prinesla sestavljanko, ki ni le miselna igra, temveč tudi umetniško delo, ki spodbuja razmišljanje in kreativnost.

Ta igra je odličen način za razvoj prostorskega razumevanja, vztrajnosti in logičnega razmišljanja pri otrocih in odraslih. Vsak premik zahteva premišljenost in natančnost, kar spodbuja koncentracijo in vztrajnost.

“Sestavite in sestavite sestavljanko” je tako več kot le igra – je izziv, ki presega meje običajnih sestavljank in prinaša novo raven zabave in razmišljanja. S svojo edinstveno zasnovo in zapletenostjo je ta igra nepogrešljiva v vsaki zbirki miselnih iger.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.