Miselni izziv Slider eigrace

Miselni izziv Slider

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 3

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150429 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv Slider

Miselni izziv Slider – Sestavljanka je videti preprosta in ima kul dizajn s preprostimi gibi, ki vas bodo presenetili. Postopek reševanja in sestavljanja te sestavljanke je tako očarljiv, da jo boste želeli imeti povsod s seboj!

Spodbuja vaše logično razmišljanje!

Ta otroška miselna igra ponuja več kot le preprost časovni pregon – gre za resničen izziv, ki vas bo prevzel s svojo prefinjenostjo in kul dizajnom. Vsak gib, vsak premik, ki ga naredite, bo imel presenetljiv učinek, ki vas bo navdušil.

Oblikovana je bila s strani izkušenega finskega oblikovalca Vesa Timonena, kar zagotavlja kakovost in estetsko privlačnost. 3D sestavljanka Eureka Hanayama Cast Slider Huzzle prinaša novo raven zabave in izziva v svet sestavljanja.

Ta igra ni le zabavna, temveč spodbuja tudi vaše logično razmišljanje. Cilj je preprost: ločiti koščke sestavljanke in jih nato ponovno združiti. Ta proces ne le trenira vaše možgane, temveč tudi razvija vašo vztrajnost in sposobnost reševanja problemov.a

S svojo edinstveno zasnovo in kakovostno izdelavo je ta sestavljanka popolna igrača za vse starosti. Ne glede na to, ali ste ljubitelj ugank ali pa iščete novo miselno preizkušnjo, bo “Sestavljanka Eureka Hanayama Cast Slider Huzzle” zagotovo navdušila in zadovoljila vaše potrebe po izzivih.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.