Miselni izziv G&G eigrace

Miselni izziv G&G

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 3

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150382 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv G&G

Miselni izziv G&G – Sestavite in razstavite sestavljanko, kar pomeni, da ločite 2 G drug od drugega in ju sestavite nazaj na začetek. Miselna igra, se ponaša z vzvišeno trdnostjo vsakega kosa, tako da občutite njegovo težo, ko ga držite v rokah. Kljub videzu robustne zasnove se skriva prefinjenost, ki jo opazite, ko začnete razstavljati.

Igra ponuja številne možnosti, vendar se zdi, da je vsaka nova variacija polna izzivov. Izrastki in detajli, ki jih opazite med ločevanjem delov, postanejo ovire, ki jih je treba premagati. To je igra, ki zahteva vašo pozornost, potrpežljivost in vztrajnost.

Tema te sestavljanke je črka G, oblikoval pa jo je Jin-Hoo Ahn iz Južne Koreje. Njegova izvirna zamisel prinaša dodatno dimenzijo izzivu, saj se morajo igralci spoprijeti s prepoznavanjem in manipuliranjem z deli, ki tvorijo to črko. Vsak premik, vsak obrat pomeni novo razumevanje in reševanje, kar dodaja globino in zabavo igranju.

Ta igra ni samo miselni izziv, ampak tudi priložnost za razvoj prostorskega razumevanja, finih motoričnih sposobnosti in vztrajnosti. S svojo izvirno zasnovo in skrbno izdelavo prinaša “Sestavite in razstavite sestavljanko” igralcem vseh starosti nepozabno izkušnjo in možnost, da se poglobijo v razmišljanje in ustvarjalnost.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.