Miselni izziv Violon eigrace

Miselni izziv Violon

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 3

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5407005150368 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv Violon

Miselni izziv Violon – Sestavite in sestavite sestavljanko ali z drugimi besedami: Ločite 2 dela. Miselni izziv je igra, ki sega v zgodovino in izvira iz Amerike, kjer je bila leta 1965 patentirana. Njen prvotni ustvarjalec je bil Joseph L. Litle, ki je navdih za to igro našel med igro z leseno kopijo, ki mu jo je izdelal prijatelj Tadao Muroi. Nova različica te sestavljanke prinaša spremenjena razmerja glede na prvotni načrt, kar dodaja novo dimenzijo izzivu.

Oblikovana po zgledu violine in njenih strun, ta sestavljanka prinaša izrazito temo “struna”. Vsak del igre je natančno oblikovan, da odraža zapletenost violinskega inštrumenta, s številnimi detajli, ki jih je treba opaziti in razumeti. Igralci morajo spretno manipulirati z vsakim delom, da bi jih pravilno sestavili in ločili.

Ta igra ne le spodbuja otroško domišljijo, temveč tudi razvija prostorsko razumevanje in ročne spretnosti. Vsak premik je pomemben, saj je natančnost ključnega pomena pri poravnavanju delov med ločevanjem in sestavljanjem. S svojo zapleteno zasnovo in zgodovinskim ozadjem prinaša ta sestavljanka zabavo in izziv tako otrokom kot odraslim, ter omogoča globlje razmišljanje in razumevanje kompleksnosti oblik.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.