Miselni izziv Dolce eigrace

Miselni izziv Dolce

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+
Težavnostna stopnja: 3

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150344 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Miselni izziv Dolce

Miselni izziv Dolce  je več kot le igra – je priložnost za razvoj koncentracije, vztrajnosti in prostorskega razumevanja. Ta igra prinaša klasično sestavljanje na novo raven, saj igralce postavi pred zahteven izziv: sestaviti dva dela, vendar ne le, da se ti prilegajo skupaj, ampak se morajo grebeni in utori obeh delov popolnoma poravnati tako pri ločevanju kot pri sestavljanju.

Vsak premik je ključen, saj zahteva pozornost do podrobnosti in potrpežljivost. Oblikovanje “Dolce” je premišljeno in vsak kos ima svoje mesto, ki ga je treba najti. Igralci se morajo potopiti v izziv in si vzeti čas, da bi premagali to zahtevno miselno preizkušnjo.

Z oceno težavnosti 3 je “Dolce” namenjen igralcem, ki iščejo izziv in zabavo v enem. Ne glede na starost, ta igra prinaša nov nivo zabave in spodbuja razmišljanje na drugačen način. Ob vsakem uspešnem sestavljanju se igralci počutijo zadovoljne in ponosne na svoje dosežke.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.