Miselni izziv S&S eigracež

Miselni izziv S&S

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150320 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Miselni izziv S&S

Miselni izziv S&S- povrnite se v konec 19. stoletja, v obdobje, ko je bila Velika Britanija obdana z navdušenjem nad sestavljankami. Na bolšjih sejmih se je kljub njihovi redkosti uspelo nabrati več izvirnih sestavljank, ki so bile znane v tistem obdobju. In zdaj, na podlagi teh pristnih kosov zgodovine britanskih sestavljank, vam predstavljamo eno izmed njih, oživljeno v povsem novi obliki – miselno igro, ki jo boste želeli rešiti znova in znova.

Ključna beseda je “dvojčki”, saj se boste spopadali z dvema povezanima kosoma, ki sta oblikovana v obliki črke S. Na prvi pogled se zdita preprosta, vendar se boste hitro prepričali, da njuna osvoboditev ni tako enostavna, kot se zdi. Vsak premik, vsak poskus, bo zahteval premišljeno strategijo, natančnost in vztrajnost.

Ta miselna igra je več kot le sestavljanka – je vpogled v zgodovino in dediščino britanskega ustvarjanja. V njej se prepletajo preteklost in sedanjost, ustvarjajoč edinstveno izkušnjo, ki vas bo prevzela in navdihnila. Sestavite in sestavite sestavljanko, da odkrijete skrivnost, ki jo skriva vsak del. Odkrijte, kako majhni koraki lahko pripeljejo do velikih prebojev in uživajte v vsaki stopnji te edinstvene miselne igre.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.