Miselni izziv Keyring eigrace

Miselni izziv Keyring

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150184 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Miselni izziv Keyring

Miselni izziv Keyring – Pripnite se na miselno potovanje, ki bo navdušilo vaš um in vas popeljalo v čarobni svet sestavljanja in razmišljanja – predstavljamo vam miselno igro, ki presega meje enostavnega sestavljanja: Sestavljanka Vesa Timonena.

To ni le običajna sestavljanka; je izziv, ki vas bo navdušil s svojo preprostostjo, a hkrati tudi s svojo prefinjenostjo. Gibanje kosov je preprosto, a zahteva natančnost in premišljenost. Vsak premik je kot korak v plesu, kjer se prepletajo spretnost in domišljija. Če ste jo enkrat rešili, to še ne pomeni, da bo naslednjič enostavna. Vsaka nova rešitev zahteva novo strategijo, novo razmišljanje in novo pot do cilja.

Sestavljanka Vesa Timonena je igra, s katero se lahko igrate znova in znova, saj je vsaka igra nova izkušnja. Oblikoval jo je priznani finski oblikovalec Vesa Timonen, ki je združil preprostost oblikovanja s kompleksnostjo izziva. Vsak kos sestavljanke je premišljeno zasnovan, da ustvari edinstveno izkušnjo, ki vas bo prevzela in vas popeljala v svet ustvarjalnosti in raziskovanja.

Pripravite se, da se podate na miselno dogodivščino, ki vas bo navdušila in navdihovala. Sestavljanka Keyring je več kot le igra; je doživetje, ki vam bo dalo nov pogled na sestavljanje in razmišljanje. Odkrijte skrite poti, raziskujte nove možnosti in se prepustite čarobnosti te edinstvene igre.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.