Miselni izziv Hook eigrace

Miselni izziv Hook

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005150139 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Miselni izziv Hook

Miselni izziv Hook – Odkrijte skrivnost in čarobnost sestavljanke, ki presega meje običajnega razumevanja – predstavljamo vam miselno igro, kjer se preprostost sreča s skrivnostjo.

Ta čudežna sestavljanka vas bo navdušila s svojo preprostostjo in obenem skrivnostnostjo. Ali lahko ločite dva prepletena dela in ju nato vrnete na začetek? Na prvi pogled sta dva dela popolnoma enake oblike, spominjata na kaveljčka, ki se uporabljata za obešanje stvari. Vendar pa se skriva več kot le to.

Kosi se lahko ločijo in povežejo v fascinantnem in čarobnem nizu gibov. Ta ulita sestavljanka, ki jo je ustvaril Finec Vesa Timonen, vas bo popeljala na miselno potovanje, kjer se preprostost sreča s kompleksnostjo. Tema te sestavljanke je “Kljuka”, vendar je njena skrivnost globlja od površinskega opazovanja.

Razpletena uganka Kljuka ni le igra, temveč izziv, ki spodbuja vaše miselne sposobnosti in domišljijo. Prepletanje dveh delov zahteva več kot le spretnost – zahteva osredotočenost, vztrajnost in potrpežljivost. Prepustite se čarobnosti te sestavljanke in odkrijte, kako lahko preprostost skriva največje uganke.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.