Miselni izziv Horse eigrace

Miselni izziv Horse

13,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 8+

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5407005150115 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Miselni izziv Horse

Miselni izziv Horse – Zapustite vsakdan in se podajte v čase divjega zahoda Amerike z miselno igro, ki vas bo popeljala na pravo pustolovščino. V časih, ko so bili konji edino prevozno sredstvo, so bili kavboji nenehno pod pritiskom, da bi preprečili krajo svojih dragocenih konjev. Legenda pravi, da se je nekemu kavboju porodila genialna zamisel – zakaj ne bi podkev uporabil kot ključavnico?

Ta uganka vas popelje nazaj v čas divjega zahoda, kjer boste morali uporabiti vsako svojo miselno kapaciteto, da bi rešili to skrivnostno uganke. Vzemite si čas, da razmislite zunaj ustaljenih okvirov, saj je ključ do rešitve v besedi “konji”. Ne gre le za reševanje z glavo, ampak za soočenje z izzivom in uporabo ustvarjalnosti ter domišljije.

S to miselno igro lahko občutite čarobnost divjega zahoda in se poistovetite z duhom pustolovščine. Z malo vaje bo reševanje te uganke postalo vaš lasten čarovniški trik. Prepustite se izzivu in se podajte na nepozabno potovanje, kjer boste premagovali ovire in se spopadali z vsako uganko, ki vam jo postavi Konjska Ključavnica.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.