Miselni izziv Medallion - posebna izdaja eigrace

Miselni izziv Medallion – posebna izdaja

24,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za straost: 8+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5425004736901 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Miselni izziv Medallion – posebna izdaja

Miselni izziv Medallion – posebna izdaja – Pripnite svoj razum na nepozabno potovanje z Medaljonom – zapleteno labirintno sestavljanko, ki bo preizkusila vaše miselne meje in spretnosti. Ta edinstvena sestavljanka je sestavljena iz krogov, ki so med seboj neločljivo povezani, ustvarjajoč labirint, kot še nobenega doslej. Vaša naloga je preprosta na videz – obračajte zlate in srebrne diske, da se osrednji črni delci premaknejo navzven. Toda preprostost je le iluzija, saj vas vsak poskus bližnjice lahko pripelje v slepo ulico.

Reševanje Medaljona zahteva več kot le spretnost. Od vas je odvisno, ali boste uporabili svojo intuicijo ali analitično razmišljanje, da bi odklenili skrivnost tega labirinta. Vsak premik je kot korak v neznano, vsak poskus priložnost za odkrivanje novega dela tega zapletenega labirinta.

Posebna izdaja Medaljona prinaša počastitev 40-letnice Castovih ugank (1983-2023) v obliki Huzzle sestavljank. Če vam uspe pridobiti Medaljon Huzzle Cast Puzzle, se boste počutili kot pravi zmagovalec.  Vsaka izbira vam bo odprla vrata v svet izzivov in nagrad, ki jih prinaša ta izjemna sestavljanka. Prepustite se čarobnosti in preizkusite svoje meje z Medaljonom.

Težavnostna stopnja: 5/6

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.