Miselni izziv Zelda Crest eigrace

Miselni izziv Zelda Crest

29,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 14+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005151464 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Miselni izziv Zelda Crest

Miselni izziv Zelda Crest – The Legend of Zelda – Uganka Hyrule Crest je izjemna miselna igra, ki vas bo popeljala v čaroben svet Hyrula. Ta starodavna uganka je oblikovana za prave ljubitelje ugank in avanturističnih iger. S težavnostno stopnjo 5 je primerna za igralce, starejše od 14 let, ki iščejo izzive, ki presegajo običajne meje.

Uganke Hyrule Crest zajema upravljanje zapletene verige, ki je tesno povezana z mitološkim simbolom Triforce. Vaša naloga je razstaviti in nato ponovno sestaviti uganko tako, da osvobodite Triforce iz Hyrule Crest in jo postavite nazaj na svoje mesto. Toda to ne bo enostavno. Za dosego tega cilja boste morali skrbno preučiti poti in vozle verige, saj je vsak del zasnovan tako, da vas preizkusi do vaših meja.

Pri reševanju te uganke je opazovanje ključnega pomena. Vsak gib mora biti premišljen in izveden z natančnostjo, saj ena napačna poteza lahko pomeni začetek znova. Ta igrača ne le spodbuja vaše miselne sposobnosti, ampak vas tudi popelje v svet Legend of Zelda, kjer se pustolovščine prepletajo z uganke in skrivnostmi.

The Legend of Zelda – Uganka Hyrule Crest je idealna izbira za vse, ki iščejo izzive, ki presegajo običajne meje in želijo vstopiti v čaroben svet Hyrula. Prepustite se tej izzivalni uganki in doživite pravo pustolovščino!

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.