Miselni izziv Zelda Triforce eigrace

Miselni izziv Zelda Triforce

29,90  z vključenim DDV

About Eureka

Primerno za starost: 14+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5407005151457 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Miselni izziv Zelda Triforce

Miselni izziv Zelda Triforce – Sestavljanka Triforce je miselna igra, ki bo preizkusila vaše možgane in vaše prostorsko razumevanje. Sestavljanka je sestavljena iz štirih delov, ki jih je potrebno razstaviti in nato ponovno sestaviti v prvotno obliko. Toda pazite, težavnostna stopnja je 5, kar pomeni, da gre za izziv, primeren za starejše od 14 let.

Vsak del sestavljanke zahteva premikanje kosov, vendar to morda ne bo tako enostavno, kot si mislite. Vsak kos je oblikovan na poseben način, ki ga je treba pravilno uskladiti z drugimi kosi, da tvori popolno celoto. To bo zagotovo preizkusilo vaše sposobnosti logičnega razmišljanja in vztrajnosti.

Ključna za premagovanje izziva sestavljanke Triforce sta domišljija in ustvarjalnost. Morda boste morali razmišljati izven ustaljenih okvirov, da boste našli pravo rešitev. Ta igrača ni le zabavna, ampak tudi spodbuja razvoj kognitivnih sposobnosti, kot so reševanje problemov, vztrajnost in prostorsko razumevanje.

Sestavljanka Triforce je odlična izbira za vse ljubitelje izzivov in miselnih iger. Z njo boste zagotovo preživeli ure zabave in hkrati izboljšali svoje miselne sposobnosti.

Proizvajalec: Eureka
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.