Nebulous stars peresnica - Nenuphia in Lilya eigrace

Nebulous stars peresnica – Nenuphia in Lilya

13,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 694704125635 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Nebulous stars peresnica – Nenuphia in Lilya

Nebulous stars peresnica – Nenuphia in Lilya – S to praktično dvodelno peresnico bodo svinčniki in druge šolske potrebščine vedno pri roki. Peresnica Nebulous Stars z motivom Nenuphie in Lilye združuje funkcionalnost in privlačen dizajn, ki bo navdušil vse ljubitelje teh čudovitih likov.

Lastnosti Izdelka:

  • Dvodelna Peresnica z Zadrgo: Peresnica je razdeljena na dva ločena dela, kar omogoča boljšo organizacijo vaših šolskih potrebščin. Vsak del ima svojo zadrgo, ki zagotavlja, da bodo vse vaše stvari varno shranjene in vedno dostopne.
  • Kakovosten Material: Izdelana je iz 100-odstotnega poliestra, ki je znan po svoji trpežnosti in odpornosti na obrabo. Podloga iz poliestra dodaja dodatno vzdržljivost in zagotavlja, da peresnica dolgo ohrani svoj privlačen videz.
  • Čudovit Motiv: Peresnico krasi čudovit motiv Nenuphie in Lilye, ki bo zagotovo pritegnil pozornost. Ta dizajn prinaša magičen in ustvarjalen pridih, ki bo otrokom še posebej všeč.

Peresnica Nebulous Stars z motivom Nenuphie in Lilye je popolna izbira za organizacijo šolskih potrebščin. S svojo dvodelno zasnovo, trpežnim materialom in očarljivim motivom združuje praktičnost in estetiko. Naj bodo svinčniki, radirke in druge potrebščine vedno pri roki in lepo organizirane s to prekrasno peresnico, ki bo vašemu otroku zagotovo polepšala šolski dan.

Proizvajalec: Nebulous stars
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.