Nicotoy plišasti medved 100 cm - bel eigrace

Nicotoy plišasti medved 100 cm – bel

54,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke od rojstva naprej.

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5413538127326 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Nicotoy plišasti medved 100 cm – bel

Nicotoy plišasti medved 100 cm – bel – Predstavljamo vam čudovitega Nicotoy plišastega medveda, visokega 100 cm, ki je popoln spremljevalec za vašega otroka. Ta ljubki beli medved je zasnovan tako, da prinaša toplino, udobje in nešteto ur zabave ter crkljanja. S svojim mehkim plišastim telesom in prijaznim izrazom bo hitro postal najljubši prijatelj vašega otroka.

Impresivna velikost in neizmerna mehkoba

Nicotoy plišasti medved je visok kar 100 cm, kar ga naredi dovolj velikega, da bo otrokom nudil občutek varnosti in topline. Zaradi svoje velikosti je idealen za crkljanje, igranje in celo za uporabo kot blazina med branjem ali gledanjem televizije. Njegova bela barva in simpatičen videz bosta v vsakem otroku vzbudila občutek nežnosti in ljubezni.

Kakovosten in trajnosten material

Ta plišasti medved je izdelan iz visoko kakovostnega in mehkega pliša, ki je prijeten na dotik in primeren za občutljivo otroško kožo. Poleg tega je izdelek izdelan iz trajnostnih materialov, kar pomeni, da je prijazen tako do vašega otroka kot do okolja. Starši, ki skrbijo za trajnostno prihodnost, bodo cenili, da je ta igrača okolju prijazna izbira.

Popoln spremljevalec za vsak dan

Nicotoy plišasti medved je primeren za otroke vseh starosti, vključno z najmlajšimi. Njegova mehkoba in varni materiali omogočajo, da je primeren za dojenčke od 0 mesecev naprej. Ta medved bo zvest spremljevalec vašega otroka med igro, spanjem, potovanjem in v trenutkih tolažbe. Zaradi svoje velikosti in prijaznega izraza bo otrokom nudil občutek varnosti in udobja.

Podrobnosti o izdelku:

  • Višina: 100 cm
  • Barva: bela
  • Material: visoko kakovosten pliš, prijeten na dotik in trajnosten
  • Primerno za starost: od 0 mesecev naprej

Proizvajalec: Simba, material: poliester


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
Za vzdrževanje igrače je primerno le ročno pranje.
OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.